Hon svarar mig inte

Hon svarar mig inte

  • Jag tror att jag gjort fel
  • Jag tror att jag är fel
  • Ser att inget har hänt
  • Förlåter och är fri

Hon svarar mig inte


Jag tror jag gjort något fel

Hon svarar mig inte. Jag tror jag gjort något fel. Känner skuld. Hon är bättre än mig. Hon är så mycket mer andlig än mig. Jag är i ego. Hon är i Helige Ande. Jag är för mycket. Fel. Borde skämmas. Jag ska straffas av henne, avvisas och ignoreras.

Jag är för fokuserad på pengar och struktur. Jag är galen. Hon är rätt.

Jag ser hur jag slår på mig själv. Inget har hänt. Bara min förväntan om att få svar. Inget har hänt. Jag spinner i fria fantasier och varvar upp mig, felgör mig. Ändå har inget alls hänt. Jag slåss med mig själv i sinnet. 

Jag förlåter sinnet som projicerar på henne att inte svara. Jag minns alla gånger hon inte har svarat och det har inte varit ett enda straff, bara hon som glömt.

Hon tillåter sig att glömma.

Jag känner förlåtelsen. Jag får glömma. Minns hur hon ville att jag skulle hålla en ännu tightare struktur när vi jobbade tillsammans. Jag var för slapp enligt henne. Eller hon var för slapp och projicerade det på mig.

Känner lättnaden, friheten, friden. Vi är ett och detsamma. Jag är förlåten. Jag är fri.

 

Spelar du skuldspelet eller frihetsspelet?

 

Du får blogginlägg lördag kl 10 varje vecka om skuld-, skam-, rädslospelet och frihet-, frid-, glädjespelet. Hur ser spelplanerna ut? Vilka regler gäller i respektive spel? Hur konkret spelar situationer i livet ut sig, beroende på vilken spelplan jag väljer?

 

We respect your email privacy

olga-solodilova-1n19ELd8Uho-unsplash.jpeg