Om oss

För dig som älskar En Kurs I Mirakler

Vi studerar En Kurs I Mirakler tillsammans


Vi är en grupp som älskar att studera En Kurs I Mirakler tillsammans. Vi finns på Facebook och träffas varje morgon via zoom för att göra dagens lektion och läsa textboken.

Genom inspiration att göra mer tillsammans läser vi Bönens Sång, Gloria och Kenneth Wapnicks – EKIM frågor och svar och håller retreats både online och irl.

Som ringar på vattnet vill vi utsträcka den lycka och kärlek vi upplever genom att studera En Kurs I Mirakler tillsammans.

Alla träffar började med Annas kall till att predika (läs mer på första sidan) och har sedan följt Helige Andes vägledning till olika samarbeten.

Vi gör lektionerna tillsammans varje vardag morgon och läser därefter textboken. Du är varm välkommen att delta, helt utan kostnad.

Ur att läsa tillsammans har lusten vuxit att läsa fler böcker tillsammans, att ses på retreat, att se film tillsammans. Vi följer vägledningen och lusten som för oss Hem.


Vi läser tillsammans, lektionerna och textboken, vardagar.

Vi träffas via zoom varje vardag morgon kl 6.30 och 9 för att göra dagens lektion tillsammans. Vi landar in med musik, läser och mediterar. Sedan delar vi upplevelser av musiken, läsningen, meditationen eller hur lektionen spelar ut sig i våra liv. Upplevelserna hjälper oss att konkret se Kursens praktiska användning i våra vardagliga liv.

Vi läser textboken via zoom kl 7 och 9.30. Vi delar våra upplevelser och frågor kring texten och lär oss av varandra. Vi behöver varandra för att komma ihåg att komma ihåg Kärleken.

Kom med i Facebookgruppen EKIM studier tillsammans för inbjudan till läsning och zoomlänk.

Länk till Facebookgruppen: https://www.facebook.com/groups/ekimtillsammans